Keyla Araújo

Fysiotherapeut

Mijn naam is Keyla Araujo-Soares, geboren in Sao Nicolau en in 2014 heb ik mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool van Gezondheid in Setúbal, Portugal.
Sinds kleins af aan wist ik al dat ik mensen wilde helpen met gezondheidsklachten. Het geeft mij dan ook een gevoel van voldoening als ik mijn patiënten kan helpen met hun welzijn.
Je kunt mij het best omschrijven als leergierig, betroken, toegewijd en zorgzaam.

In de praktijk vind ik het belangrijk om aandacht te besteden aan de persoon achter de klacht. Elk patiënt is uniek waarbij psychologische en sociale factoren een rol spelen op de manier waarmee de patiënt met de klacht om gaat.
Elk traject is voor mij leerzaam en uitdagend. Ik ben persoonlijk betrokken om de beste zorg te bieden aan mijn patiënten en daarom werk ik continu aan mijn ontwikkeling als fysiotherapeut.
Ik help u graag bij
* Behandeling/preventie van ziektes en blessures zoals reuma, spier-en gewrichtspijn, ademhalingsklachten, neurologische revalidatie, conditietraining, Kinesio taping, Dry needling, Radiale Shockwavetherapie, Revalidatie na COVID-19, etc.

Taalvaardigheid: Kaapverdisch, Portugese, Nederlands en Engels.